DIT ZIJN WIJ

Over ons

BEVLOGEN TRAINERS

Wij delen een kantoor, drinken allebei te veel koffie, delen een visie, houden elkaar scherp, werken samen aan onze ontwikkeling en hebben allebei de wens om gespreksvoering in organisaties effectiever en menselijker te maken. Creatief, professioneel en met humor.

OpStoom Loes en Alke

Loes en Alke

ERVARING

Allebei hebben wij, Alke en Loes, jarenlange ervaring in gespreksvoering in het hele brede werkveld van HR. Wij kennen de lastige gesprekken, de valkuilen, de issues en de tissues… Dankzij activerende gespreksvoering zijn we steeds beter geworden in het omgaan met en vooral ook in het voorkomen van deze lastige gesprekken. We ervaren meer energie, verbondenheid, respect en plezier en dit alles kost ons beduidend minder moeite. In onze trainingen helpen wij jou graag om hier ook beter in te worden.

Onze visie

Het is onze overtuiging dat goede gespreksvoering, waar en wanneer dan ook in organisaties, de basis vormt voor vooruitgang, duurzame ontwikkeling, samenwerking en prestaties. Investeren in gespreksvoering is investeren in mens en motivatie. Belangrijk, want het zijn de mensen die het doen.  Activerende gespreksvoering helpt medewerkers, teams en organisaties vanuit veiligheid, vertrouwen en verbondenheid vooruit. Het geeft ook nog eens ontzettend veel energie om hiermee met elkaar bezig te zijn!

Wetenschappelijk onderbouwd en praktisch toepasbaar.

Activerende gespreksvoering bevordert vooruitgang, vertrouwen, veiligheid en verbondenheid. Dit draagt bij aan veerkracht en ontwikkeling van individu en organisatie.

WAAROM OPSTOOM?

Veilige setting

In activerende gespreksvoering is autonomie een waardevol goed en dat geldt ook voor veiligheid. Dit geldt dus ook in de setting van onze trainingen. Wij vinden het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt, dat je de ruimte voelt om je eigen keuzes te maken en dat je de aandacht krijgt die jij wenst. Zo kun jij je volledig concentreren op het verbeteren van je vaardigheden en voel je je steeds vrijer om dingen gewoon maar eens uit te proberen. 

Wetenschappelijke basis

Kies je voor activerende gespreksvoering, dan kies voor een vorm van gespreksvoering die gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken.

Praktijkgericht

Onze trainingen zijn gericht op de praktijk, op jouw praktijk. In oefeningen bepaal je zelf met welke situatie je wilt oefenen. Tijdens de trainingen ben je vooral zelf aan de slag met andere deelnemers. Je merkt dat je steeds beter wordt. De technieken die je hebt geleerd en de kennis die je hebt opgedaan, kun je meteen daarna toepassen in je eigen werkpraktijk.

Passende locaties

Wij trainen of in de Spijkerzaal van ‘ons’ kantoorpand of op een andere prettige locatie. Wij letten op een goede bereikbaarheid, goede parkeermogelijkheden en een locatie waarin voldoende ruimte is voor het werken in kleine groepjes. Kom je een hele dag? Dan zorgen we uiteraard voor een lekkere lunch! Speciale wensen? Komt voor elkaar!

Meer weten? Ga naar de trainingen pagina, neem contact met ons op via info@opstoom-gespreksvoering.nl of bel:

  • 06 – 22 55 79 95 (Alke Vrieling)
  • 06 – 12 47 94 26 (Loes de Blok)