INCOMPANY

Incompany

ONTWIKKELING ALS CULTUUR

Wij werken met organisaties die weten dat groei en ontwikkeling van medewerkers een voorwaarde is voor vooruitgang. Organisaties die snappen dat alle gesprekken in de organisatie kunnen bijdragen aan een ontwikkelingsgerichte cultuur. Niet alleen de geformaliseerde gesprekken, maar ook (en misschien wel juist) de gesprekken bij de koffie en in de deuropening.

Beweging van binnenuit

Met deze organisaties werken wij aan beweging van binnenuit. Dit doen wij volledig op maat. Vaak is de aanleiding een verandering of een ontwikkeling in de organisatie: een nieuwe aanpak van de gesprekscyclus, leiderschapsontwikkeling, aandacht voor klantgerichtheid, een focus op duurzame inzetbaarheid etc. In dergelijke ontwikkelingen speelt gespreksvoering een cruciale rol. Dit is onze expertise. Wij helpen met het versterken van gespreksvaardigheden waardoor ‘papieren’ plannen ook daadwerkelijk tot leven kunnen komen.

De ervaring leert dat het voor de ontwikkeling en inbedding van activerende gespreksvoering van meerwaarde is dat dit onderwerp ook buiten de trainingsdagen op de agenda blijft staan. Door met elkaar actief te blijven reflecteren en oefenen, wordt de veranderende gesprekshouding en gespreksvoering steeds meer gewoongoed en raakt deze steeds beter ingebed in de organisatie. Om die reden bieden wij, ook weer geheel op maat, naast onze trainingen korte (online) sessies aan.

Organisatiecultuur veranderen | Incompany training | OpStoom
N

Gesprekken op inhoud gaan ons goed af. Hoe voeren we ook ‘het goede gesprek’ over ontwikkeling?

N

Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Hoe kunnen we er toch voor zorgen dat iedereen meebeweegt?

N

Hoe creëren we in onze organisatie een meer veilige setting voor leren en ontwikkelen?

N

We hebben een ontwikkeling ingezet naar de verbetering van onze klantgerichtheid. Hoe zorgen we ervoor dat dit gaat leven en hoe nemen we iedereen mee?

N

We hebben een nieuwe structuur voor onze gesprekscyclus ingevoerd, gericht op duurzame inzetbaarheid. Kunnen jullie ons helpen de gespreksvoering te verbeteren, zodat medewerkers ook echt in beweging komen?

Organisatieverandering | Loes en Alke van OpStoom in Arnhem

Ons doel

Beweging van binnenuit voor organisaties en medewerkers

{

“Ik heb tools leren gebruiken die ik nu in mijn team inzet. Mijn team komt in beweging. “

Locatieleider, onderwijs