TRAININGEN

Activerende Gespreksvoering

NIEUW ALS LEIDINGGEVENDE? VOLG ONZE TRAINING VOOR STARTENDE MANAGERS!

Je wordt niet geboren als goede leidinggevende. Coaching is geen vaardigheid die je tussen je werkzaamheden door ‘even’ opdoet. Sturing geven aan een groep medewerkers is ontzettend moeilijk, zeker als je er weinig ervaring mee hebt en geen goede handvatten krijgt. Leidinggeven is een vak. Daarom hebben wij deze training voor startende managers ontwikkeld: Activerende Gespreksvoering!

In het kort:

– Leer hoe Activerende Gespreksvoering je helpt in je leidinggevende rol
– Hands-on training gericht op leren, experimenteren en oefenen
– Krijg direct tools die je helpen in de communicatie met je teamgenoten
– 3 trainingsdagen en tussendoor in de praktijk oefenen met Activerende Gespreksvoering
– Wetenschappelijk onderbouwd en trainers met jarenlange relevante ervaring!

Veel managers en leidinggevenden groeien door naar hun rol, omdat ze vaktechnisch goed zijn in hun werk. Maar daar sta je dan opeens, aan het hoofd van een team. Allemaal medewerkers die iets van je willen, maar waarvan jij ook wat verwacht. Hoe krijg je ze zover dat ze doen wat nodig is en dat ze tegelijkertijd goed in hun vel zitten?

Onmisbaar voor startende leidinggevenden

MAAK KENNIS MET ACTIVERENDE GESPREKSVOERING

Wij begrijpen dat de overgang naar een leidinggevende rol uitdagend is. Daarom willen we je helpen. Bij OpStoom! hebben we de overtuiging dat Activerende Gespreksvoering een van de belangrijkste vaardigheden is die (nieuwe) managers nodig hebben om in hun werk te excelleren. Wij geven je de tools om moeilijke gesprekken gemakkelijk te maken. Ook leer je medewerkers en collega’s in hun kracht te zetten. Met Activerende Gespreksvoering haal je energie uit het werken met je team!

{

“Met de Activerende Gespreksvoering van OpStoom! zie ik niet meer op tegen een moeilijk gesprek met mijn medewerkers!”

– Rachèl Reintjes, mede-eigenaar Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen

Training | Activerende gesprekvoering

Alke Vrieling: 06 – 22 55 79 95
Loes de Blok: 06 – 12 47 94 26

Dit leer je!

EFFECTIEF COMMUNICEREN MET JE TEAM

Voer jij binnen jouw organisatie gesprekken met medewerkers die gaan over hun loopbaan, functioneren en hun ontwikkeling? Wij geven je de handvatten die je nodig hebt. Je leert effectief communiceren met je teamleden, zorgen voor een goede samenwerking en feedback geven en ontvangen. Daarbij kun je na de training je medewerkers nog beter motiveren en hun prestaties helpen verbeteren. Conflicten binnen het team? Met Activerende Gespreksvoering leg je het fundament voor een goede oplossing.

Activerende gesprekstechnieken | OpStoom!
Activerende gespreksvoering | OpStoom!

Hoe ziet de training eruit?

PRAKTIJKGERICHT EN RUIMTE VOOR EXPERIMENTEREN

De training voor Activerende Gespreksvoering bestaat uit 3 trainingsdagen. Tussendoor breng je wat je hebt geleerd in de praktijk. Vervolgens bespreken we je ervaringen.

De training van OpStoom! is gericht op leren, experimenteren en oefenen. We geloven namelijk in doen en ervaren. Wij voorzien je van suggesties waarmee je tussentijds aan de slag kunt gaan. Daarbij reflecteren we regelmatig op de wetenschappelijke basis. 

Onze aanpak is praktijkgericht en interactief, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele groei. Bovendien creëren we een ondersteunende leeromgeving waarin je kunt leren van andere leidinggevenden die vergelijkbare ervaringen hebben. Zo kun je nuttige inzichten en tips uitwisselen en bouwen aan een waardevol netwerk.

Wetenschap en ervaring

WAAROM WERKT ACTIVERENDE GESPREKSVOERING?

Onze training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen theorie. Daarbij hebben we zelf jarenlang ervaring in het brede werkveld van HR. We kennen dus het klappen van de zweep. Nog niet overtuigd? Vraag het aan een van de tientallen mensen die de afgelopen jaren de training bij ons hebben gevolgd! 

TRAINING VOOR STARTENDE MANAGERS
DATA EN AANMELDEN

Bekijk hieronder op welke data de training ‘Activerende Gespreksvoering’ plaatsvindt en meld je direct online aan.